ULV Tiis Fogger Naga Sanitize Disinfect Atomizer Sterilizer Sprayer Tiis Fogging Mesin

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Naga ieu Powered by-daya tinggi motor, bisa nyemprot leuwih jauh.
The Unit titincakan boga roda, éta bisa pisan gampang katrol mun nyemprot eta bari pindah.
The selang fléksibel bisa kalayan gampang tur kalawan bébas sasaran arah semprot.
Laju aliran badag sarta kapasitas tank solusi nu leuwih gede nyieun karya semprot leuwih efisien.
Modél Naga Fogger Tiis ULV Gampang Dimimitian, Dioperasikeun sareng Dijaga ogé.
Kami Geus Disatujuan Ti Sertifikasi.ISO 9001.2008, CE sareng Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO).
Ukuran droplet kabut adjustable tina 5 + 25 microns adjustable.
Model Naga tiasa dianggo pikeun menyemprot gancang disinféktan, biosida, inséktisida sareng bahan kimia dumasar cai sanés pikeun ngabasmi pembawa vektor sareng hama.
ULV Tiis fogger Naga dipasang dina roda, merenah pindah bari nyemprot, ngahemat kuli.
Handrail mobile tiasa nyetél sagala arah nyemprot pikeun nozzle, nyandak kaluar nozzle cecekelan, ogé merenah nyemprot ka unggal arah.
Spray gun incorporates hiji kenop adjustment pikeun laju aliran kontinyu sarta adjustment ukuran droplet kabut.
Tangki bahan kimia anu tiasa dicabut, tiasa dicandak pikeun ngeusian bahan kimia atanapi pangropéa.

Aplikasi

Nyemprot Péstisida - Kontrol Reungit (Demam Berdarah, Kontrol Malaria, Perlindungan Kaséhatan, Profesional Sanitasi, Kontrol Hama Sareng Maéhan Kontrol Virus.
Disinfeksi Semprot - Anggo Di Ladang, Tutuwuhan Pangolahan Pangan, Kaséhatan Umum, Beberesih Pabrik, Bumi Perkemahan, Imah, Kebon sareng seueur deui.

24

spésifikasi

Motor listrik

220V, AC/50Hz, 800 W, (Pilihan)

Nozzle

Jarak jauh semprot swirl nozzle

Ukuran partikel

5-50μm, adjustable

Laju aliran

0-21 L / jam, adjustable

Kapasitas tank

10L

Ukuran (L x W x H)

660 x 400 x 305 mm

Beurat, kosong

13,5 Kg

Ukuran (L x W x H), (pengiriman)

690 x 430 x 460 mm

Beurat dina kg, kosong (pengiriman)

15 Kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali